Aubo
Print Friendly

HVORFOR KØBE AUBO?

Når man investerer i nyt køkken, bad, bryggers og garderobe, er det som regel en større investering, hvor man gerne vil have tryghed for, at man vælger den rigtige leverandør. Læs her hvorfor det er en god idé at handle med AUBO.

AUBO er en familieejet, vestjysk virksomhed med efterhånden mange år på bagen. Virksomheden blev nemlig stiftet tilbage i 1985, og er i dag en af de sidste køkkenvirksomheder, der stadig er 100% danskejet. AUBO er i det hele taget af meget vestjysk natur. Det betyder noget for os, at folk får den rigtige behandling, og får indfriet deres drømme, når det handler om nyt køkken, bad, bryggers og garderobe.

AUBO leverer køkken, bad, bryggers og garderobe i alle prisklasser og specielt tilpasset til dine rum. Er du til den helt store luksuriøse løsning, så klarer vi den. Er du til en billigere løsning, så klarer vi også den. Med vores to produktmærker “AUBO Køkken & Bad” og “AUBO Xpress” klarer vi enhver udfordring uden at gå ned på kvaliteten.

Intet er for stort og intet er for småt, det er bare at tage fat i os.

AUBOs produkter er af god kvalitet, og vi bruger stort set kun vesteuropæiske leverandører. Vi har et stort udvalg af elementer, skabsindretning, låger, bordplader, vaske og som standard bruger vi en korpus med kraftig melamin belægning. Som en ekstra finish tilbyder vi at kante korpus i dekorfarve, hvilket er med til at sætte prikket over iét. Vi tilbyder en helt “lydløs lukning” da vores hængsler er med dæmper og vores skuffer er fuldudtræksskuffer – igen med dæmper. Alt leveres samlet og leveres til din adresse, og ønsker du at vi skal stå for monteringen også, så klarer vi også den.

AUBO har et landsdækkende forhandlernetværk. der alle tilbyder den samme gratis og uforpligtende service:

 • Gratis opmåling (eller kontrolopmåling af dine egne mål)
 • Udarbejdning af 3D farvetegninger
 • Kreativt indretningsforslag
 • Send forespørgsel vedr. produkt til AMA Byg ApS

  Forespørgsel vedr. produkt fra

  Forespørgsel:
  *

  Kontaktoplysninger

  Navn:
  *
  Adresse:
  Postnr:
  By:
  Telefonnummer:
  *
  E-mail adresse:
  felter markeret med * skal udfyldes