Nyt badeværelse

Specialister i nybyg, renovering og istandsættelse

Vi bygger det badeværelse du drømmer om

Går du rundt med en drøm om at få lavet nyt badeværelse? Hos AMA Byg er vi specialister i at bygge badeværelser. Vores mange års erfaring gør os i stand til at tilbyde rådgivning i alt fra design og udtryk til pladsudnyttelse og funktionalitet.

Når du har besluttet dig for at få lavet nyt badeværelse, skal der styr på en masse ting. Måske har du allerede en idé om hvordan det skal se ud eller måske rækker dit nuværende badeværelse bare ikke længere og du skal bruge inspiration til et nyt. Uanset hvor langt i processen du er, kan vi bistå dig med alt fra A-Z på projektet.

Vi tilbyder tidssvarende og moderne løsninger inden for alle typer af nye badeværelser. Uanset hvad dine behov og ønsker måtte være, hjælper vi dig med at få den helt rette løsning. Måske dit nye badeværelse skal være New Yorker-inspireret? Eller måske er du mere til et klassisk look?

Totalrenovering af badeværelser

Eksempel 1

Prisniveau: ca. 240.000 kr. inkl. moms

Eksempel 2

Prisniveau: ca. 200.000 kr. inkl. moms

Eksempel 3

Prisniveau: ca. 300.000 kr. inkl. moms

Hvad siger vores kunder?

Tag

AMA Byg har styr på tingene og overholder deres aftaler. Det er ikke hver dag man oplever det.

Renovering af hus

Rigtig god kommunikation – aftaler blev hold og uoverensstemmelser blev udrettet med det samme. Rigtig fin proces.

Malet + småreparationer

Vi har fået malet og lavet småreparationer. AMA Byg kommer som aftalt og udfører et pænt stykke arbejde.

Tag

AMA Byg har styr på tingene og overholder deres aftaler. Det er ikke hver dag man oplever det.

Renovering af hus

Rigtig god kommunikation – aftaler blev hold og uoverensstemmelser blev udrettet med det samme. Rigtig fin proces.

Malet + småreparationer

Vi har fået malet og lavet småreparationer. AMA Byg kommer som aftalt og udfører et pænt stykke arbejde.

Kontakt os

Derfor skal du vælge AMA Byg

Et byggeprojekt, uanset størrelse, er langt henad vejen et spørgsmål om tillid. Du skal have ro i maven, når du vælger os som dit byggefirma. Vi er dækket af Byg Garanti, så du kan være sikker på at få et veludført resultat, du kan nyde godt af i mange år. Foruden godt håndværk og stor passion for vores fag byder vi på:

  • Funktionalitet og design

    Vi ved hvor vigtigt det er at få funktionalitet og design til at gå op i en højere enhed på ethvert byggeprojekt. Hos os får du altid de bedste og flotteste løsninger.

  • Mere end 15 års erfaring

    Erfaring er altafgørende for at komme godt i mål med de bedste resultater. Vi har gennem tiden udført en bred vifte af forskellige byggeprojekter og kan derfor tilbyde dig lige præcis den løsning du ønsker.

  • Stærke priser

    Vi synes ikke at kvalitet behøver at koste en formue. Vi råder over fagmænd fra hele håndværkerbranchen og kan derfor tilbyde totalentrepriser, hvilket giver dig samlede løsninger til konkurrencedygtige priser.

Total- og hovedentrepriser på nyt badeværelse

Når der skal laves nyt badeværelse er der behov for at få en lang række forskellige faggrupper ind over projektet. Det kan være både tidskrævende og uigennemskueligt at koordinere samarbejdet mellem forskellige fagmænd – specielt hvis man ikke før har ageret bygherre.

Hos AMA Byg ønsker vi at gøre dét at få et nyt badeværelse, så let for dig som muligt. Vi tilbyder derfor totalentrepriser, hvor vi benytter vores egne murere, tømrere, vvs’ere og malere til projektet. Du får én samlet løsning på hele projektet og har derfor også kendskab til både omfang og økonomi fra start af. Ved specialopgaver, hvor der også er brug for at inddrage fagmænd vi ikke selv råder over, kan vi agere hovedentreprenør.

Tag første skridt i dag

Lad os tage en snak om dit nye badeværelse. Vi lytter til dine ønsker og behov, og kommer med vores bud på en løsning, der matcher præcis det badeværelse du går og drømmer om. Lad dig inspirere af vores idéer og tag første skridt på vejen i dag ved at kontakte os på telefon 53 33 30 33 eller på e-mail info@amabyg.dk.