Offentlige

Vi udfører bygge- og renoveringsprojekter for kommuner og offentlige institutioner

AMA Byg står for kvalitet

AMA Byg er en entreprenørvirksomhed med stor erfaring inden for hoved- og totalentrepriser i byggebranchen. Vi har en håndfuld professionelle og knivskarpe samarbejdspartnere og underleverandørere i hele håndværkerbranchen. Kontakt os for uforpligtende tilbud.

Hos AMA Byg skaber vi kvalitetsresultater. Hos os findes der nemlig ikke halvfærdige løsninger. Vi hjælper bl.a. med:

 • Renovering og tilbygninger
 • Køkken og bad
 • Nyt tag

…og alt derimellem. Vi er medlem af Byg Garanti, hvilket giver jer garanti for et veludført stykke arbejde med et godt resultat, når I vælger os. Vi har stor erfaring, og fokus på høj kvalitet.

Ring til os på 53 33 30 33 og fortæl om jeres byggeprojekt, så laver vi et uforpligtende tilbud.

Byg garanti

Byg Garanti er Dansk Industris garantiordning, der dækker den private kundes eventuelle tab i forbindelse med fejl og mangler på en byggesag, op til 150.000 kr. Hos AMA Byg er vi medlem af Byg Garanti, så du kan føle dig tryg på ethvert byggeprojekt.

Byg garanti logo

Hvad siger vores kunder?

Tag

AMA Byg har styr på tingene og overholder deres aftaler. Det er ikke hver dag man oplever det.

Renovering af hus

Rigtig god kommunikation – aftaler blev hold og uoverensstemmelser blev udrettet med det samme. Rigtig fin proces.

Malet + småreparationer

Vi har fået malet og lavet småreparationer. AMA Byg kommer som aftalt og udfører et pænt stykke arbejde.

Tag

AMA Byg har styr på tingene og overholder deres aftaler. Det er ikke hver dag man oplever det.

Renovering af hus

Rigtig god kommunikation – aftaler blev hold og uoverensstemmelser blev udrettet med det samme. Rigtig fin proces.

Malet + småreparationer

Vi har fået malet og lavet småreparationer. AMA Byg kommer som aftalt og udfører et pænt stykke arbejde.

Kontakt os

Derfor skal du vælge AMA Byg

Et byggeprojekt, uanset størrelse, er langt henad vejen et spørgsmål om tillid. Du skal have ro i maven, når du vælger os som dit byggefirma. Vi er dækket af Byg Garanti, så du kan være sikker på at få et veludført resultat, du kan nyde godt af i mange år. Foruden godt håndværk og stor passion for vores fag byder vi på:

 • Funktionalitet og design

  Vi ved hvor vigtigt det er at få funktionalitet og design til at gå op i en højere enhed på ethvert byggeprojekt. Hos os får du altid de bedste og flotteste løsninger.

 • Mere end 15 års erfaring

  Erfaring er altafgørende for at komme godt i mål med de bedste resultater. Vi har gennem tiden udført en bred vifte af forskellige byggeprojekter og kan derfor tilbyde dig lige præcis den løsning du ønsker.

 • Stærke priser

  Vi synes ikke at kvalitet behøver at koste en formue. Vi råder over fagmænd fra hele håndværkerbranchen og kan derfor tilbyde totalentrepriser, hvilket giver dig samlede løsninger til konkurrencedygtige priser.

Jeres foretrukne entreprenør

Ved byggeprojekter er det vigtigt at have en entreprenør, du har tillid til. Vi er fagligt stolte og tilbyder løsninger der afspejler netop de behov og forestillinger som vores kunder har til resultatet. Vi indleder nemlig altid en god dialog, så vi kender alt til jeres forventninger og ønsker. På den både bliver resultatet det bedste.

Hos AMA Byg har vi mere end 15 års erfaring. Uanset om I blot skal bruge en murer eller I har har brug for en entreprenør til et stort byggeprojekt står vi klar til at hjælpe.

Vi er selv stolte over det arbejde vi udfører. Det skyldes at vi sætter barren højt når det kommer til kvalitet, funktionalitet og resultat.

Skal vi også hjælpe jer?

Vi hjælper kommuner og offentlige institutioner i København og Nordsjælland med en bred vifte af byggeprojekter. Ring på 53 33 30 33. I kan også skrive via vores kontaktformular eller på mail info@amabyg.dk, så vender vi retur hurtigst muligt.