Nyt badeværelse i Nordsjælland

Fagspecialister i alt omkring nye badeværelser

Badeværelse efter dit hoved

Er tiden inde til at få lavet et nyt badeværelse? Hos AMA Byg får du et professionelt byggefirma med styr på teknikken, til at varetage alt fra A-Z på dit næste badeværelsesprojekt.

Uanset om du er til et nyt og moderne look eller om du er til en mere afdæmpet og klassisk stil, kan vi hjælpe dig at få præcis det nye badeværelse du drømmer om. Vi dækker hele Nordsjælland, herunder blandt andet Gentofte, Hellerup og Klampenborg.

Med mere end 15 års erfaring i byggebranchen har vi efterhånden opført en lang række af nye badeværelser. Vi ved derfor hvad der rører sig på markedet og hvad der er på mode, ligesom vi ved hvordan man får funktionalitet og pladsudnyttelse til at gå op i en højere enhed. Vi yder kompetent vejledning og rådgivning på hele projektet – hos os er du altid i trygge hænder.

Totalrenovering af badeværelser

Eksempel 1

Prisniveau: ca. 240.000 kr. inkl. moms

Eksempel 2

Prisniveau: ca. 200.000 kr. inkl. moms

Eksempel 3

Prisniveau: ca. 300.000 kr. inkl. moms

Byg garanti

Byg Garanti er Dansk Industris garantiordning, der dækker den private kundes eventuelle tab i forbindelse med fejl og mangler på en byggesag, op til 150.000 kr. Hos AMA Byg er vi medlem af Byg Garanti, så du kan føle dig tryg på ethvert byggeprojekt.

Byg garanti logo

Hvad siger vores kunder?

Tag

AMA Byg har styr på tingene og overholder deres aftaler. Det er ikke hver dag man oplever det.

Renovering af hus

Rigtig god kommunikation – aftaler blev hold og uoverensstemmelser blev udrettet med det samme. Rigtig fin proces.

Malet + småreparationer

Vi har fået malet og lavet småreparationer. AMA Byg kommer som aftalt og udfører et pænt stykke arbejde.

Tag

AMA Byg har styr på tingene og overholder deres aftaler. Det er ikke hver dag man oplever det.

Renovering af hus

Rigtig god kommunikation – aftaler blev hold og uoverensstemmelser blev udrettet med det samme. Rigtig fin proces.

Malet + småreparationer

Vi har fået malet og lavet småreparationer. AMA Byg kommer som aftalt og udfører et pænt stykke arbejde.

Kontakt os

Derfor skal du vælge AMA Byg

Et byggeprojekt, uanset størrelse, er langt henad vejen et spørgsmål om tillid. Du skal have ro i maven, når du vælger os som dit byggefirma. Vi er dækket af Byg Garanti, så du kan være sikker på at få et veludført resultat, du kan nyde godt af i mange år. Foruden godt håndværk og stor passion for vores fag byder vi på:

  • Funktionalitet og design

    Vi ved hvor vigtigt det er at få funktionalitet og design til at gå op i en højere enhed på ethvert byggeprojekt. Hos os får du altid de bedste og flotteste løsninger.

  • Mere end 15 års erfaring

    Erfaring er altafgørende for at komme godt i mål med de bedste resultater. Vi har gennem tiden udført en bred vifte af forskellige byggeprojekter og kan derfor tilbyde dig lige præcis den løsning du ønsker.

  • Stærke priser

    Vi synes ikke at kvalitet behøver at koste en formue. Vi råder over fagmænd fra hele håndværkerbranchen og kan derfor tilbyde totalentrepriser, hvilket giver dig samlede løsninger til konkurrencedygtige priser.

Vi kan stå for det hele når du skal have nyt badeværelse

Hos AMA Byg råder vi over både murere, tømrere og malere. Vi kan derfor tilbyde totalløsninger, hvor vi varetager hele entreprisen, så det bliver så let og overskueligt for dig, som overhovedet muligt, at få nyt badeværelse – uanset hvor i Nordsjælland du bor.

Vi er, i samarbejde med dig, med helt fra projektets start – hele vejen fra idé til færdigt resultat. Vi rådgiver, vejleder og udfører arbejdet, alt imens vi sørger for en solid og gennemsigtig dialog med dig, så vi er sikre på at levere en løsning, der svarer præcis til det badeværelse du drømmer om.

Lad os tage en snak om dit næste projekt

Vi er altid klar til at tage en snak om dit nye badeværelse. Kontakt os i dag på telefon 53 33 30 33 eller send os en e-mail på info@amabyg.dk. Vi lægger vejen forbi i hele Nordsjælland og besigtiger opgaven, og giver naturligvis et uforpligtende tilbud på opførelsen af nyt badeværelse. Vi ser frem til at høre fra dig.