Boligforeninger

Vi tager hånd om byggeprojektet i jeres boligforening

Kvalitetsgaranti til en stærk pris

Hos AMA Byg tilbyder vi at stå for renovering og ombygning i boligforeninger i København og Nordsjælland. Vi varetager også gerne jeres hoved- og totalentreprise. Kontakt os og få et tilbud.

Hos AMA Byg har vi stor erfaring med bygge- og renoveringsprojekter i boligforeninger. Vi er medlem af Byg Garanti, som er garantiordningen fra Dansk Industri. Det giver dig som kunde tryghed.

Derudover har vi mere end 15 års erfaring, og en intention om altid at skabe resultater i højeste kvalitet.

Har jeres boligforening brug for en hjælpende hånd? Vi udfører langt de fleste byggeprojekter. Kontakt os på 53 33 30 33 og hør, hvad vi kan hjælpe jer med.

Byg garanti

Byg Garanti er Dansk Industris garantiordning, der dækker den private kundes eventuelle tab i forbindelse med fejl og mangler på en byggesag, op til 150.000 kr. Hos AMA Byg er vi medlem af Byg Garanti, så du kan føle dig tryg på ethvert byggeprojekt.

Byg garanti logo

Hvad siger vores kunder?

Tag

AMA Byg har styr på tingene og overholder deres aftaler. Det er ikke hver dag man oplever det.

Renovering af hus

Rigtig god kommunikation – aftaler blev hold og uoverensstemmelser blev udrettet med det samme. Rigtig fin proces.

Malet + småreparationer

Vi har fået malet og lavet småreparationer. AMA Byg kommer som aftalt og udfører et pænt stykke arbejde.

Tag

AMA Byg har styr på tingene og overholder deres aftaler. Det er ikke hver dag man oplever det.

Renovering af hus

Rigtig god kommunikation – aftaler blev hold og uoverensstemmelser blev udrettet med det samme. Rigtig fin proces.

Malet + småreparationer

Vi har fået malet og lavet småreparationer. AMA Byg kommer som aftalt og udfører et pænt stykke arbejde.

Kontakt os

Derfor skal du vælge AMA Byg

Et byggeprojekt, uanset størrelse, er langt henad vejen et spørgsmål om tillid. Du skal have ro i maven, når du vælger os som dit byggefirma. Vi er dækket af Byg Garanti, så du kan være sikker på at få et veludført resultat, du kan nyde godt af i mange år. Foruden godt håndværk og stor passion for vores fag byder vi på:

  • Funktionalitet og design

    Vi ved hvor vigtigt det er at få funktionalitet og design til at gå op i en højere enhed på ethvert byggeprojekt. Hos os får du altid de bedste og flotteste løsninger.

  • Mere end 15 års erfaring

    Erfaring er altafgørende for at komme godt i mål med de bedste resultater. Vi har gennem tiden udført en bred vifte af forskellige byggeprojekter og kan derfor tilbyde dig lige præcis den løsning du ønsker.

  • Stærke priser

    Vi synes ikke at kvalitet behøver at koste en formue. Vi råder over fagmænd fra hele håndværkerbranchen og kan derfor tilbyde totalentrepriser, hvilket giver dig samlede løsninger til konkurrencedygtige priser.

Vi prioriterer kundetilfredshed

Vi har stor erfaring med koordinering af byggeprojekter og især inden for badeværelser. Derudover har vi også erfaring med alt fra nyt tag, tilbygninger, køkkener, loftrum, tagterrasser og meget mere.

Kort sagt er vi en virksomhed der favner bredt. Derudover prioriterer vi en god dialog med vores kunder. Når vi står for byggeprojekter, uanset størrelsen, er det vigtigt, at resultatet står skarpt og at kunden er tilfreds.

Vi indleder altid en god dialog, så vi er sikre på, at resultatet afspejler præcis det, der ønskes. Du er altid velkommen til at kontakte os og fortælle, hvad I skal have udbedret. Så aftaler vi hvordan vi kan hjælpe, og I får et uforpligtende tilbud.

Skal vi også hjælpe jer?

Står I og skal have lavet forbedringer, renoveringer eller større byggeprojekter i jeres boligforening? Ring til os på 53 33 30 33. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular eller på mail info@amabyg.dk, så vender vi tilbage til dig.