Entreprenør

Seriøst byggefirma til dit næste byggeprojekt

Total- og hovedentrepriser inden for alle byggerier

På ethvert byggeprojekt er der brug for mange hænder. Afhængigt af typen og størrelsen på byggeriet, er det nødvendigt at inddrage en række forskellige fagmænd fra håndværkerfaget for at skabe det bedst mulige resultat.

Hos AMA Byg har vi hele paletten af nødvendige fagmænd for at kunne levere byggeri af allerhøjeste kvalitet. Vi har mere end 15 års erfaring i branchen og kan derfor tilbyde totalentrepriser på ethvert byggeprojekt. Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

 • Nyt hus
 • Nyt tag
 • Ombygninger, tilbygninger, boligudvidelse
 • Køkkener & badeværelser
 • Tagrum & tagterrasser

Vi er specialister i alle former for byggestyring og koordinering. Tag en professionel fagmand med på holdet, på dit næste byggeprojekt, så er du i trygge hænder.

Byg garanti

Byg Garanti er Dansk Industris garantiordning, der dækker den private kundes eventuelle tab i forbindelse med fejl og mangler på en byggesag, op til 150.000 kr. Hos AMA Byg er vi medlem af Byg Garanti, så du kan føle dig tryg på ethvert byggeprojekt.

Byg garanti logo

Hvad siger vores kunder?

Tag

AMA Byg har styr på tingene og overholder deres aftaler. Det er ikke hver dag man oplever det.

Renovering af hus

Rigtig god kommunikation – aftaler blev hold og uoverensstemmelser blev udrettet med det samme. Rigtig fin proces.

Malet + småreparationer

Vi har fået malet og lavet småreparationer. AMA Byg kommer som aftalt og udfører et pænt stykke arbejde.

Tag

AMA Byg har styr på tingene og overholder deres aftaler. Det er ikke hver dag man oplever det.

Renovering af hus

Rigtig god kommunikation – aftaler blev hold og uoverensstemmelser blev udrettet med det samme. Rigtig fin proces.

Malet + småreparationer

Vi har fået malet og lavet småreparationer. AMA Byg kommer som aftalt og udfører et pænt stykke arbejde.

Kontakt os

Derfor skal du vælge AMA Byg

Et byggeprojekt, uanset størrelse, er langt henad vejen et spørgsmål om tillid. Du skal have ro i maven, når du vælger os som dit byggefirma. Vi er dækket af Byg Garanti, så du kan være sikker på at få et veludført resultat, du kan nyde godt af i mange år. Foruden godt håndværk og stor passion for vores fag byder vi på:

 • Funktionalitet og design

  Vi ved hvor vigtigt det er at få funktionalitet og design til at gå op i en højere enhed på ethvert byggeprojekt. Hos os får du altid de bedste og flotteste løsninger.

 • Mere end 15 års erfaring

  Erfaring er altafgørende for at komme godt i mål med de bedste resultater. Vi har gennem tiden udført en bred vifte af forskellige byggeprojekter og kan derfor tilbyde dig lige præcis den løsning du ønsker.

 • Stærke priser

  Vi synes ikke at kvalitet behøver at koste en formue. Vi råder over fagmænd fra hele håndværkerbranchen og kan derfor tilbyde totalentrepriser, hvilket giver dig samlede løsninger til konkurrencedygtige priser.

Garanti for veludført arbejde – hver gang

Hos AMA Byg er vi medlem af DI Byggeri og alt hvad vi udfører er dermed dækket af Byg Garanti. Det er din garanti for at det arbejde vi udfører altid er i top og at du kan nyde godt af resultatet mange år fremover.

Vi går op i at tingene er i orden og dette gøre sig gældende for alt lige fra det arbejde vi udfører til den kundeservice vi yder. Vi ved at de bedste resultater skabes gennem samarbejde og tæt kommunikation og vi er derfor stolte over at vores passion for det vi laver, skinner igennem på de anmeldelser vi har fået fra vores mange glade kunder på anmeld-håndværker.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig

Kontakt os i dag og lad os aftale et møde, hvor vi kan tage en snak om dit næste byggeprojekt. Vi rådgiver og vejleder, og er med dig hele vejen fra første tanke til endt byggeri. Vi kan kontaktes på telefon 53 33 30 33 eller på e-mail info@amabyg.dk.