Erhverv

Vi hjælper virksomheder med renoveringer og byggeprojekter

Byggeprojekter med fokus på kvalitet

Har I brug for en entreprenør til at varetage og koordinere jeres byggeprojekt? AMA Byg har stor erfaring inden for en bred vifte af ydelser i håndværkerbranchen. Vi har dygtige samarbejdspartnere i hele branchen. Skal vi også varetage jeres bygge- eller renoveringsprojekt?

Hos AMA Byg tilbyder vi hoved- og totalentrepriser på ethvert byggeprojekt. Vi er en professionel entreprenørvirksomhed med passion for at skabe resultater i højeste kvalitet.

Derudover er vi af den overbevisning, at kvalitet ikke skal betyde tårnhøje priser. Det kan i langt de fleste tilfælde sagtens lade sig gøre at skabe kvalitetsresultater til en fornuftig pris. Vi hjælper med alt fra renoveringer til etablering af nyt køkken og bad, samt diverse tilbygninger og meget mere.

Kontakt os på 53 33 30 33 og hør hvordan vi kan hjælpe jer med jeres næste byggeprojekt.

Byg garanti

Byg Garanti er Dansk Industris garantiordning, der dækker den private kundes eventuelle tab i forbindelse med fejl og mangler på en byggesag, op til 150.000 kr. Hos AMA Byg er vi medlem af Byg Garanti, så du kan føle dig tryg på ethvert byggeprojekt.

Byg garanti logo

Hvad siger vores kunder?

Tag

AMA Byg har styr på tingene og overholder deres aftaler. Det er ikke hver dag man oplever det.

Renovering af hus

Rigtig god kommunikation – aftaler blev hold og uoverensstemmelser blev udrettet med det samme. Rigtig fin proces.

Malet + småreparationer

Vi har fået malet og lavet småreparationer. AMA Byg kommer som aftalt og udfører et pænt stykke arbejde.

Tag

AMA Byg har styr på tingene og overholder deres aftaler. Det er ikke hver dag man oplever det.

Renovering af hus

Rigtig god kommunikation – aftaler blev hold og uoverensstemmelser blev udrettet med det samme. Rigtig fin proces.

Malet + småreparationer

Vi har fået malet og lavet småreparationer. AMA Byg kommer som aftalt og udfører et pænt stykke arbejde.

Kontakt os

Derfor skal du vælge AMA Byg

Et byggeprojekt, uanset størrelse, er langt henad vejen et spørgsmål om tillid. Du skal have ro i maven, når du vælger os som dit byggefirma. Vi er dækket af Byg Garanti, så du kan være sikker på at få et veludført resultat, du kan nyde godt af i mange år. Foruden godt håndværk og stor passion for vores fag byder vi på:

  • Funktionalitet og design

    Vi ved hvor vigtigt det er at få funktionalitet og design til at gå op i en højere enhed på ethvert byggeprojekt. Hos os får du altid de bedste og flotteste løsninger.

  • Mere end 15 års erfaring

    Erfaring er altafgørende for at komme godt i mål med de bedste resultater. Vi har gennem tiden udført en bred vifte af forskellige byggeprojekter og kan derfor tilbyde dig lige præcis den løsning du ønsker.

  • Stærke priser

    Vi synes ikke at kvalitet behøver at koste en formue. Vi råder over fagmænd fra hele håndværkerbranchen og kan derfor tilbyde totalentrepriser, hvilket giver dig samlede løsninger til konkurrencedygtige priser.

Vi lytter til vores kunder

Hos AMA Byg forstår vi vigtigheden i at lytte til dig som kunde. Dine behov og ønsker til resultatet skal indfries, hvis vi skal levere et godt resultat. Kundetilfredshed er for os nemlig en stor del af det gode resultat. Vi kan sagtens levere et professionelt stykke kvalitetsarbejde, men hvis vores kunder ikke er tilfredse, er det ikke godt nok.

Vi sørger altid for at indlede en grundig dialog med vores kunder, så vi ved præcis hvor byggeprojektet skal ende henne.

Uanset om I blot skal bruge en murer eller I har brug for en totalentreprise i København eller Nordsjælland, står vi klar til varetage opgaven.

Skal vi også bygge for jer?

Står I og skal have lavet forbedringer, renoveringer eller større byggeprojekter i jeres boligforening? Ring til os på 53 33 30 33. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular eller på mail info@amabyg.dk, så vender vi tilbage til dig.