Industri

Byggeprojekter og entreprise inden for industri og erhverv

Kvalitetsresultater og kundetilfredshed

Skal I bruge en entreprenør i København eller Nordsjælland? Vi varetager og koordinerer byggeprojekter inden for industri og erhverv uanset størrelse. Vi har dygtige samarbejdspartnere i alle brancher, og leverer knivskarpe resultater hver gang. Skal vi også hjælpe jer?

Hos AMA Byg varetager vi både hoved- og totalentrepriser inden for industri. Vi har mere end 15 års erfaring og stræber altid efter at levere resultater i højeste kvalitet. Vi hjælper virksomheder med alt fra renoveringer og tilbygninger til etablering af køkken og bad.

Vores mangeårige erfaring med byggeprojekter er til gavn for jer, når I skal have lavet forbedringer eller bygge ud.

Kontakt os endelig og fortæl, hvad vi kan hjælpe jer med. Ring til os på 53 33 30 33, så giver vi et uforpligtende tilbud.

Byg garanti

Byg Garanti er Dansk Industris garantiordning, der dækker den private kundes eventuelle tab i forbindelse med fejl og mangler på en byggesag, op til 150.000 kr. Hos AMA Byg er vi medlem af Byg Garanti, så du kan føle dig tryg på ethvert byggeprojekt.

Byg garanti logo

Hvad siger vores kunder?

Tag

AMA Byg har styr på tingene og overholder deres aftaler. Det er ikke hver dag man oplever det.

Renovering af hus

Rigtig god kommunikation – aftaler blev hold og uoverensstemmelser blev udrettet med det samme. Rigtig fin proces.

Malet + småreparationer

Vi har fået malet og lavet småreparationer. AMA Byg kommer som aftalt og udfører et pænt stykke arbejde.

Tag

AMA Byg har styr på tingene og overholder deres aftaler. Det er ikke hver dag man oplever det.

Renovering af hus

Rigtig god kommunikation – aftaler blev hold og uoverensstemmelser blev udrettet med det samme. Rigtig fin proces.

Malet + småreparationer

Vi har fået malet og lavet småreparationer. AMA Byg kommer som aftalt og udfører et pænt stykke arbejde.

Kontakt os

Derfor skal du vælge AMA Byg

Et byggeprojekt, uanset størrelse, er langt henad vejen et spørgsmål om tillid. Du skal have ro i maven, når du vælger os som dit byggefirma. Vi er dækket af Byg Garanti, så du kan være sikker på at få et veludført resultat, du kan nyde godt af i mange år. Foruden godt håndværk og stor passion for vores fag byder vi på:

  • Funktionalitet og design

    Vi ved hvor vigtigt det er at få funktionalitet og design til at gå op i en højere enhed på ethvert byggeprojekt. Hos os får du altid de bedste og flotteste løsninger.

  • Mere end 15 års erfaring

    Erfaring er altafgørende for at komme godt i mål med de bedste resultater. Vi har gennem tiden udført en bred vifte af forskellige byggeprojekter og kan derfor tilbyde dig lige præcis den løsning du ønsker.

  • Stærke priser

    Vi synes ikke at kvalitet behøver at koste en formue. Vi råder over fagmænd fra hele håndværkerbranchen og kan derfor tilbyde totalentrepriser, hvilket giver dig samlede løsninger til konkurrencedygtige priser.

Vores kunders behov er i fokus

Noget af det vigtigste under et byggeprojekt er at forstå kundens behov og ønsker. Vi har altid en grundig dialog med jer, så vi kan skabe kvalitetsresultater som I også har glæde og gavn af. Det er let for en dygtig håndværker at levere et stykke kvalitetsarbejde, men hvis kunden ikke er tilfreds med resultatet, er det ikke godt nok.

AMA Byg medlem af Byg Garanti. Byg Garanti er Dansk Industris garantiordning, så I kan føle jer trygge gennem hele projektet.

Derudover samarbejder vi med en håndfuld dygtige partnere, der sammen med os skaber funktionelle og kvalitetsprægede resultater inden for industri og erhverv. Skal vi også hjælpe jer?

Lad os varetage jeres byggeprojekt

Har I brug for en entreprenør? Vi hjælper med alt fra forbedringer til store byggeprojekter. Ring til os på 53 33 30 33 og fortæl om jeres bygge- eller renoveringsprojekt og få et uforpligtende tilbud. I kan også sende en mail på info@amabyg.dk eller udfylde vores kontaktformular, så hører I fra os.