Renovering af badeværelse Nordsjælland

Vi er det naturlige valg, når badeværelset skal renoveres

Seriøst byggefirma til renovering og nybyg

Trænger badeværelset til en kærlig omgang er du havnet det rigtige sted. Hos AMA Byg finder du nemlig et seriøst og professionelt byggefirma med mere end 15 års erfaring i branchen.

Drømmer du om et badeværelse med et tidssvarende og moderne udtryk, med den perfekte harmoni mellem design, funktionalitet og pladsudnyttelse? Så lad os hjælpe dig med renovering af badeværelse.

Vi har fingeren på pulsen og er altid opdaterede på, hvad der rør sig i branchen. Vi leverer kvalitetsløsninger, der matcher de ønsker og behov du måtte have. Uanset om du er til et stilrent og minimalistisk badeværelse, om du er til mørke eller lyse farver, eller om du er til træ eller fliser, kan vi hjælpe dig. Vi er eksperter i renovering af badeværelse i Nordsjælland.

Totalrenovering af badeværelser

Eksempel 1

Prisniveau: ca. 240.000 kr. inkl. moms

Eksempel 2

Prisniveau: ca. 200.000 kr. inkl. moms

Eksempel 3

Prisniveau: ca. 300.000 kr. inkl. moms

Byg garanti

Byg Garanti er Dansk Industris garantiordning, der dækker den private kundes eventuelle tab i forbindelse med fejl og mangler på en byggesag, op til 150.000 kr. Hos AMA Byg er vi medlem af Byg Garanti, så du kan føle dig tryg på ethvert byggeprojekt.

Byg garanti logo

Hvad siger vores kunder?

Tag

AMA Byg har styr på tingene og overholder deres aftaler. Det er ikke hver dag man oplever det.

Renovering af hus

Rigtig god kommunikation – aftaler blev hold og uoverensstemmelser blev udrettet med det samme. Rigtig fin proces.

Malet + småreparationer

Vi har fået malet og lavet småreparationer. AMA Byg kommer som aftalt og udfører et pænt stykke arbejde.

Tag

AMA Byg har styr på tingene og overholder deres aftaler. Det er ikke hver dag man oplever det.

Renovering af hus

Rigtig god kommunikation – aftaler blev hold og uoverensstemmelser blev udrettet med det samme. Rigtig fin proces.

Malet + småreparationer

Vi har fået malet og lavet småreparationer. AMA Byg kommer som aftalt og udfører et pænt stykke arbejde.

Kontakt os

Derfor skal du vælge AMA Byg

Et byggeprojekt, uanset størrelse, er langt henad vejen et spørgsmål om tillid. Du skal have ro i maven, når du vælger os som dit byggefirma. Vi er dækket af Byg Garanti, så du kan være sikker på at få et veludført resultat, du kan nyde godt af i mange år. Foruden godt håndværk og stor passion for vores fag byder vi på:

  • Funktionalitet og design

    Vi ved hvor vigtigt det er at få funktionalitet og design til at gå op i en højere enhed på ethvert byggeprojekt. Hos os får du altid de bedste og flotteste løsninger.

  • Mere end 15 års erfaring

    Erfaring er altafgørende for at komme godt i mål med de bedste resultater. Vi har gennem tiden udført en bred vifte af forskellige byggeprojekter og kan derfor tilbyde dig lige præcis den løsning du ønsker.

  • Stærke priser

    Vi synes ikke at kvalitet behøver at koste en formue. Vi råder over fagmænd fra hele håndværkerbranchen og kan derfor tilbyde totalentrepriser, hvilket giver dig samlede løsninger til konkurrencedygtige priser.

Én samlet løsning

Renovering af badeværelser kan virke uoverskueligt, hvis man ikke har erfaring med byggestyring. Der skal for eksempel indhentes tilbud fra flere forskellige fagmænd, ligesom arbejdet skal koordineres på tværs af faggrupperne, så mureren ikke går i vejen for maleren eller overfladerne bliver behandlede før VVS’eren har ført rør.

Hos AMA Byg spænder vi bredt på tværs af håndværksbranchen og kan derfor tilbyde totalentrepriser på din renovering af badeværelse. Vi står for alt fra koordinering, planlægning, udførsel og kommunikation med dig, så du hele tiden er opdateret på projektets fremskriden. Ligeså får du én samlet pris på hele opgaven.

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at rådgive og vejlede dig, når du skal have renoveret badeværelset. Vi lægger gerne vejen forbi i hele Nordsjælland og besigtiger din opgave, og giver et bud på den bedst mulige løsning samt et uforpligtende tilbud på arbejdet. Kontakt os i dag på telefon 53 33 30 33 eller på e-mail info@amabyg.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.