Murer til badeværelse

Vi er dine eksperter i badeværelsesrenovering

Drømmebadeværelset er indenfor rækkevidde

Står du og mangler en murer til dit kommende badeværelse? Hos AMA Byg har vi mere end 15 års erfaring. Vi er specialister i at mure badeværelser, og vi sætter en ære i at udføre et perfekt stykke murerarbejde.

Uanset størrelsen på dit badeværelsesprojekt står vi klar med murerske og mørtel. Vi hjælper dig med inspiration og gode råd hvis du har brug for det. Hvis du allerede har en klar idé om hvordan dit badeværelse skal mures, gør vi dine tegninger til virkelighed.

Vi realiserer dine badeværelsesdrømme, og altid med en finish vi selv kan være stolte af, uanset hvilken stil dit badeværelse skal mures i.

Byg garanti

Byg Garanti er Dansk Industris garantiordning, der dækker den private kundes eventuelle tab i forbindelse med fejl og mangler på en byggesag, op til 150.000 kr. Hos AMA Byg er vi medlem af Byg Garanti, så du kan føle dig tryg på ethvert byggeprojekt.

Byg garanti logo

Hvad siger vores kunder?

Tag

AMA Byg har styr på tingene og overholder deres aftaler. Det er ikke hver dag man oplever det.

Renovering af hus

Rigtig god kommunikation – aftaler blev hold og uoverensstemmelser blev udrettet med det samme. Rigtig fin proces.

Malet + småreparationer

Vi har fået malet og lavet småreparationer. AMA Byg kommer som aftalt og udfører et pænt stykke arbejde.

Tag

AMA Byg har styr på tingene og overholder deres aftaler. Det er ikke hver dag man oplever det.

Renovering af hus

Rigtig god kommunikation – aftaler blev hold og uoverensstemmelser blev udrettet med det samme. Rigtig fin proces.

Malet + småreparationer

Vi har fået malet og lavet småreparationer. AMA Byg kommer som aftalt og udfører et pænt stykke arbejde.

Kontakt os

Derfor skal du vælge AMA Byg

Et byggeprojekt, uanset størrelse, er langt henad vejen et spørgsmål om tillid. Du skal have ro i maven, når du vælger os som dit byggefirma. Vi er dækket af Byg Garanti, så du kan være sikker på at få et veludført resultat, du kan nyde godt af i mange år. Foruden godt håndværk og stor passion for vores fag byder vi på:

 • Funktionalitet og design

  Vi ved hvor vigtigt det er at få funktionalitet og design til at gå op i en højere enhed på ethvert byggeprojekt. Hos os får du altid de bedste og flotteste løsninger.

 • Mere end 15 års erfaring

  Erfaring er altafgørende for at komme godt i mål med de bedste resultater. Vi har gennem tiden udført en bred vifte af forskellige byggeprojekter og kan derfor tilbyde dig lige præcis den løsning du ønsker.

 • Stærke priser

  Vi synes ikke at kvalitet behøver at koste en formue. Vi råder over fagmænd fra hele håndværkerbranchen og kan derfor tilbyde totalentrepriser, hvilket giver dig samlede løsninger til konkurrencedygtige priser.

Lad os stå for hoved- eller totalentreprisen

Hvis du ikke kun skal bruge en murer til badeværelse, men du står over for et større bygge- eller renoveringsprojekt, er der meget der skal koordineres og mange ender der skal mødes på de rigtige tidspunkter. Der er ofte brug for en vis form for fleksibilitet, og det kan være et større projekt at skulle koordinere og navigere i, særligt hvis du ikke har prøvet det før.

Vi har stor erfaring med at stå for hoved- eller totalentreprisen, så du kan trygt overlade ansvaret til os. Vi har mange samarbejdspartnere og underleverandører inden for forskellige faggrupper i håndværkerbranchen, som vi kan tage fat i.

Kontakt AMA Byg i dag og hør nærmere

Hvis du har brug for en murer til dit badeværelse i Storkøbenhavn eller Nordsjælland og gerne vil have:

 • Murer med mere end 15 års erfaring
 • Høj kvalitet til en fair pris
 • Hurtige svartider
 • Et resultat der lever op til dine forventninger

…så skal du kontakte AMA Byg. Du kan ringe på 53 33 30 33, sende en mail til info@amabyg.dk, eller udfylde vores kontaktformular så svarer vi så hurtigt vi kan. Vi glæder os til at mure dit badeværelse!