Stilren og tidsløs gulvbelægning

Sildebensparket er en sand klassiker. Det enkle, stilede trægulv, som endnu engang er blevet et yderst populært valg i både private hjem såvel som i virksomheder og institutioner. Som professionelt og erfarent byggefirma kan vi hos AMA Byg hjælpe dig med at få det sildebensparketgulv du drømmer om.

Et sildebensparketgulv er ikke bare et sildebensparketgulv. Der findes mange forskellige måder at lægge det på og det færdige udseende afhænger i høj grad af materialevalg. Skal dit nye gulv være lavet af massiv stavparket? Skal det have knaster? Skal det være rustikt eller have natur-look? Skal det være eg, ask eller noget helt tredje? Hos AMA Byg lægger vi flotte sildebensparketgulve i afskygninger.

Foruden sildebensparketgulve lægger vi også mange andre former for træ- og parketgulve. Med et løsnings- og serviceorienteret mindset, leverer vi hos AMA Byg præcis det gulv du ønsker.

Byg garanti

Byg Garanti er Dansk Industris garantiordning, der dækker den private kundes eventuelle tab i forbindelse med fejl og mangler på en byggesag, op til 150.000 kr. Hos AMA Byg er vi medlem af Byg Garanti, så du kan føle dig tryg på ethvert byggeprojekt.

Byg garanti logo

Hvad siger vores kunder?

Tag

AMA Byg har styr på tingene og overholder deres aftaler. Det er ikke hver dag man oplever det.

Renovering af hus

Rigtig god kommunikation – aftaler blev hold og uoverensstemmelser blev udrettet med det samme. Rigtig fin proces.

Malet + småreparationer

Vi har fået malet og lavet småreparationer. AMA Byg kommer som aftalt og udfører et pænt stykke arbejde.

Tag

AMA Byg har styr på tingene og overholder deres aftaler. Det er ikke hver dag man oplever det.

Renovering af hus

Rigtig god kommunikation – aftaler blev hold og uoverensstemmelser blev udrettet med det samme. Rigtig fin proces.

Malet + småreparationer

Vi har fået malet og lavet småreparationer. AMA Byg kommer som aftalt og udfører et pænt stykke arbejde.

Kontakt os

Derfor skal du vælge AMA Byg

Et byggeprojekt, uanset størrelse, er langt henad vejen et spørgsmål om tillid. Du skal have ro i maven, når du vælger os som dit byggefirma. Vi er dækket af Byg Garanti, så du kan være sikker på at få et veludført resultat, du kan nyde godt af i mange år. Foruden godt håndværk og stor passion for vores fag byder vi på:

  • Funktionalitet og design

    Vi ved hvor vigtigt det er at få funktionalitet og design til at gå op i en højere enhed på ethvert byggeprojekt. Hos os får du altid de bedste og flotteste løsninger.

  • Mere end 15 års erfaring

    Erfaring er altafgørende for at komme godt i mål med de bedste resultater. Vi har gennem tiden udført en bred vifte af forskellige byggeprojekter og kan derfor tilbyde dig lige præcis den løsning du ønsker.

  • Stærke priser

    Vi synes ikke at kvalitet behøver at koste en formue. Vi råder over fagmænd fra hele håndværkerbranchen og kan derfor tilbyde totalentrepriser, hvilket giver dig samlede løsninger til konkurrencedygtige priser.

Den helt rigtige løsning

Med mere end 15 år i branchen og en lang række af renoverings- og byggeprojekter bag os, kan du nyde godt af vores brede erfaring, når du skal have lagt nyt gulv. Vi vejleder og rådgiver, og viser prøver og eksempler på forskellige trægulve. Gulvet spiller en enorm rolle i et rums samlede indtryk og derfor er det naturligvis vigtigt at du får præcis det gulv, der passer ind i dit hjem. Med AMA Byg på holdet er du altid sikker på at få en løsning hvor udseende, funktionalitet og økonomi går op i en højere enhed.

Få et tilbud på dit nye gulv

Går du og drømmer om at få lagt et sildebensparketgulv? Så kontakt AMA Byg. Vi er altid klar til at tage en snak om dine ønsker og behov, og sammen med dig finde frem til den bedste løsning for dig og din bolig. Vi giver naturligvis også et uforpligtende tilbud på udførsel af opgaven. Vi kan kontaktes på telefon 53 33 30 33, på e-mail info@amabyg.dk eller gennem formularen her på siden.